fbpx

Despre noi

Ştiţi sentimentul acela în care, după o zi de muncă istovitoare, nu-ţi doreşti altceva decât să ajungi acasă şi să păşeşti pe covorul confortabil care, de cele mai multe ori, are în spate şi o poveste? Carpet House vine cu texturi prietenoase, culori calde sau culori vesele, după gusturile şi personalitatea fiecăruia, să îți  transforme casa cu covoare într-o poveste relaxantă.

Suntem o companie inovatoare şi flexibilă, iar pasiunea şi viziunea echipei noastre tinere ne determină să ne reînnoim şi să ne adaptăm continuu produsele pentru a rămâne la curent cu tendinţele mondiale.

Carpet House este unic distribuitor în România a trei recunoscute fabrici de covoare, iar colecţia Carpet House este la ora actuală cea mai largă de pe piaţa de profil din România.

Inovaţie şi flexibilitate

În noul showroom Carpet House România din municipiul Suceava şi pe site-ul www.carpethouse.ro veţi găsi covoare în trend, confecţionate din polipropilenă combinată cu acril, după ultimele tehnologii, ştiţi voi, acele covoare cu un relief deosebit. Găsiţi, de asemenea, colecţii acril cu viscoză (mătase artificială), colecţii din lână, pentru că tradiţionalul este mereu în vogă. Numai la Carpet House România veţi găsi covoare din fibre acrilice de ultimă generaţie, cele mai inovative covoare apărute pe piaţă din ultimii 4-5 ani. Nu lipsesc nici covoarele de la producători cu tradiţii de peste 100 ani ori colecţia de covoare cu particule de parfum

Calitate şi rafinament

De aceea, Carpet House România le oferă clienţilor şi covoare de la producători care deţin premii atât pentru design, cât şi pentru tehnologia de producere, calitate şi rafinament.

De multe ori vorbim cu lux de amănunte despre covoare, de la covorul fermecat, la cele tradiţionale şi moderne. Oricât ne-am dori să fie altfel, covorul fermecat rămâne o poveste, aşa că ne limităm la covoare tradiţionale şi moderne. La Carpet House România vorbim de covoare estetice şi practice care îşi vor pune amprenta asupra spaţiului tău. Realizate din materiale de calitate, acestea se vor evidenţia cu aspectul lor aparte.


Diversitate

Numeroasele colecţii şi modele prezente în showroomul Carpet House România din municipiul Suceava ori pe site-ul www.Carpethouse.ro combină diverse stiluri şi culori, precum desene clasice şi abstracte, moderne, pentru copii, produse pentru diverse destinaţii şi pentru cele mai pretenţioase gusturi. Echipa de designeri studiază periodic noile tendinţe în producerea covoarelor şi în designul interioare, orientându-se astfel în producerea de noi modele. Oricare este bugetul nostru, stilul sau dimensiunea dorită, la Carpet House găsim cu siguranţă covorul perfect. Gama largă de produse, ce va fi disponibilă şi online, a fost creată special să satisfacă exigenţele oricărui cumpărător.
Cel mai bun raport calitate-preţ, la toate gamele oferite de Carpet House
Covorul este un element important în decorarea şi amenajarea unei încăperi. În zilele noastre covorul este un obiect cu o funcţionalitate precisă. Are rolul de a încălzi la propriu şi la figurat spaţiul în care este folosit. Este un obiect care finalizează designul interior al unei camere, care oferă tonalitatea dorită şi schimbă complet decorul. Carpet House îşi doreşte să ofere clienţilor săi o diversitate de texturi, compoziţii şi modele care să aducă satisfacţie cât mai multor clienţi. Din dorinţa de a satisface cele mai rafinate gusturi, colecţia noastră cuprinde game de lux care vor satisface cele mai pretenţioase gusturi, şi orice buget, unde veţi găsi cel mai bun raport calitate-preţ.