Alegerea covorului perfect poate fi o provocare

Este important sa alegi covorul perfect indiferent ca este vorba despre un hol, o camera de zi, dormitor sau camera copilului.
­čôîCovorul pentru living.
Covorul pentru living trebuie ales ╚Ťin├ónd cont de m─ârimea camerei. Astfel, pentru o ├«nc─âpere spa╚Ťioas─â, a╚Öeaz─â un covor mare ├«n centru. Pe acesta ar trebui s─â ├«ncape lejer toat─â mobila din camera de zi.

­čôîCovorul pentru buc─ât─ârie.
Pentru buc─ât─ârii, unde traficul este intens, un covora╚Ö semi-rotund sau rectangular, plasat strategic ├«n fa╚Ťa chiuvetei, este suficient, de obicei. Dac─â ai ├«ns─â o buc─ât─ârie dreptunghiular─â ╚Öi lung─â, asem─ân─âtoare unui hol, po╚Ťi plasa ╚Öi un covor de aceea╚Öi form─â. Dac─â spa╚Ťiul este suficient ╚Öi pentru o mas─â, un covor rotund sub aceasta, care s─â pun─â ├«n eviden╚Ť─â zona de dining, nu este nici el o idee rea.

­čôîCovorul din dormitor.
Covoarele din dormitor trebuie s─â fie ├«n culori lini╚Ötitoare, care s─â te ├«mbr─â╚Ťi╚Öeze ╚Öi s─â te invite la somn. Poate fi plasat sub pat, pe o latur─â a acestuia, sau pe ambele laturi, ├«n cazul unui dormitor spa╚Ťios.

­čôîCovorul din holul de la intrare.
Forma holului de intrare poate fi subliniat─â cu ajutorul unui covor de efect. Pentru un hol lung, alege un covor dreptunghiular, cu mobila plasata in afara acestuia, dac─â exist─â suficient spa╚Ťiu. Pentru un hol p─âtrat sau unul foarte mic, cum sunt cele de bloc, un covora╚Ö mic, de intrare, va fi suficient.

Echipa CARPET HOUSE iubeste provoc─ârile!

Tagged , , , ,

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *