Alegerea covorului perfect poate fi o provocare

Este important sa alegi covorul perfect indiferent ca este vorba despre un hol, o camera de zi, dormitor sau camera copilului.
📌Covorul pentru living.
Covorul pentru living trebuie ales ținând cont de mărimea camerei. Astfel, pentru o încăpere spațioasă, așează un covor mare în centru. Pe acesta ar trebui să încape lejer toată mobila din camera de zi.

📌Covorul pentru bucătărie.
Pentru bucătării, unde traficul este intens, un covoraș semi-rotund sau rectangular, plasat strategic în fața chiuvetei, este suficient, de obicei. Dacă ai însă o bucătărie dreptunghiulară și lungă, asemănătoare unui hol, poți plasa și un covor de aceeași formă. Dacă spațiul este suficient și pentru o masă, un covor rotund sub aceasta, care să pună în evidență zona de dining, nu este nici el o idee rea.

📌Covorul din dormitor.
Covoarele din dormitor trebuie să fie în culori liniștitoare, care să te îmbrățișeze și să te invite la somn. Poate fi plasat sub pat, pe o latură a acestuia, sau pe ambele laturi, în cazul unui dormitor spațios.

📌Covorul din holul de la intrare.
Forma holului de intrare poate fi subliniată cu ajutorul unui covor de efect. Pentru un hol lung, alege un covor dreptunghiular, cu mobila plasata in afara acestuia, dacă există suficient spațiu. Pentru un hol pătrat sau unul foarte mic, cum sunt cele de bloc, un covoraș mic, de intrare, va fi suficient.

Echipa CARPET HOUSE iubeste provocările!

Tagged , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *