🧐Beneficiile alegerii unui covor!

Plusurile pentru a alege să cumpărați covoare de calitate pot fi diferite: izolare fonică, vor economisi energie, vor oferi confort picioarelor, vor oferi o podea sigură, care nu alunecă și o metodă ușoară de curățare și instalare. Acesta va fi non-alergenic și va oferi, de asemenea, posibilitatea de a alege un design nou, modern și creativ!

📌Izolare fonică
Covoarele joacă un rol important, deoarece ajută la eliminarea zgomotului prin absorbirea acestuia. Este dovedit științific că zgomotul poate fi redus cu până la 30 de decibeli, 📌Economisiți energie
Covoarele economisesc energie ajutând la menținerea camerei calde. Au o conductivitate termică scăzută, deoarece sunt izolatori termici naturali care creează bariere termice.
📌Mediu sănătos
Covoarele au capacitatea de a absorbi praful, contribuind astfel la un mediu sănătos. Pulberea se instalează rapid și apoi se prinde ferm în fibrele de covor până când este aspirată înapoi în aspirator. Acesta nu este pulverizat de fluxul de aer în cameră, ceea ce înseamnă că conținutul de praf al încăperii este menținut scăzut.
📌Confort
Unul din beneficiul covoarelor este confortul oferit de acestea, confortul tactil și absorbția excelentă a șocurilor.

Toate aceste beneficii le pot oferi covoarele de la 🤗CARPETHOUSE.ro
👍Alege calitatea!

1 thought on “🧐Beneficiile alegerii unui covor!

  1. Vă mulțumesc pentru amabilitatea și servirea ireproșabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *